banner

nyheder

Hvordan virker en gasmåler elektrisk ventil?

Princippet omgasmålerens motorventiler faktisk at bruge motorens kraft til at styre gasstrømmen gennem en passende mekanisk struktur.Specifikt består motorventilen på gasmåleren hovedsageligt af to dele, den ene er motoren, og den anden er ventilen.

RKF-8-skrue-ventilG2.5

 

Den første er motoren, som er den mest kritiske komponent i gasmålerens motorventil.En elmotor består normalt af to dele med forskellige funktioner: motoren og radiatoren.Den elektriske motor er strømkilden til gasmålerens motorventil.Det kan konvertere elektrisk energi til mekanisk energi og styre ventilen ved at dreje akslen.Radiatoren afleder effektivt varme fra motoren for at forhindre kredsløbsskader forårsaget af overophedning af motoren efter langvarig drift.Derfor skal motoren til gasmålerens motorventil ikke kun have høj effekt, men også have en god varmeafledningseffekt.

 

Næste er ventilen.Ventilens funktion er at styre strømningsretningen og gasstrømmen, herunder åbning og lukning af gaskanalen.Almindelige gasmålermotorventiler omfatter kugleventiler, skydeventiler, butterflyventiler osv. Ventilerne på gasmålermotorventiler har generelt karakteristikaene korrosionsbestandighed, høj temperaturbestandighed og god tætningsevne.

RKF-8-skrue-ventil
RKF-5 industriventilG16

 

Ved at kombinere motoren og ventilen kan der opnås gasregulering.Når der er behov for gas, åbner systemet motorventilen og strømmer gassen ind i gasudstyret for at imødekomme efterspørgslen.Når der ikke er behov for at bruge gas, vil systemet lukke motorventilen og stoppe gasstrømmen og derved undgå problemer som gaslækage og spild.

 

Kort sagt er princippet for gasmålerens motorventil at bruge motorens drev og ventilens kontrol for at opnå effektiv styring og kontrol af strømningsretningen, flowet og brugen af ​​gas.Dette sikrer ikke kun sikker, effektiv og energibesparende brug af gas, men forbedrer også kvaliteten og effektiviteten af ​​liv og produktion.


Indlægstid: 30. oktober 2023