banner

nyheder

Deltag i ZHICHENG til GAS&HEATING CHINA 2023

Deltag i ZHICHENG på GAS&HEATING CHINA 2023 (1)

• Futian Convention and Exhibition Center, Shenzhen: 25.-27. april
• Stand 17150
• Tilmelding: http://gasit.org.cn/yqh.asp
• Planlæg et møde med os

Deltag i ZHICHENG på GAS&HEATING CHINA 2023 (2)

Harry Hu(April 17, 2023)-Chengdu Zhicheng er glad for at slutte sig til industrien ved 2023 GAS&HEATING CHINA, den største årlige begivenhed, der samler fagfolk fra gasudstyr fra hele verden.Dette års begivenhed vil blive afholdt både på stedet og virtuelt for at gøre det nemmere for deltagere overalt.Den personlige begivenhed vil blive afholdt 25.-27. april på Futian Convention and Exhibition Center i Shenzhen, Chnia.

Chengdu Zhicheng vil være i Shenzhen på stand 17150 til udstillingen på stedet 25.-27. april.Teammedlemmer vil være på stedet for at yde professionelle tjenester til kunderne.Højdepunkter på dette års udstilling vil omfatte flere udvidelser af virksomhedensGasmålerventilproduktlinjer ind ismartere trådløst monitorsystem.Chengdu Zhicheng er forpligtet til at levere pålidelige produkter tilintelligente gasovervågningssystemer, Med sine avancerede overvågnings- og kontrolfunktioner kan den innovative enhed mere effektivt styre gas, udførefjernaflæsning af måler, automatiske aflæsninger, data upload, tilstandsovervågning, og endda hjælpe kunder med at opnåforudbetaltresultater.

Vi ser frem til at deltage i dette års GAS&HEATING CHINA og til at komme i kontakt med kunder og venner både personligt og online.

• Relative varme produkter

Deltag i ZHICHENG på GAS&HEATING CHINA 2023 (3)
Deltag i ZHICHENG på GAS&HEATING CHINA 2023 (4)

Indlægstid: 21-apr-2023